Szolgáltatások

Ózon fertőtlenítés, légtisztítás ózongenerátorral

Vállaljuk intézmények, irodahelyiségek, közösségi helyiségek, gépjárművek, lakások ózongenerátorokkal történő fertőtlenítését, légtisztítását.

Előzetes egyeztetést követően állunk rendelkezésre.

Áraink:

  • Intézmények, irodahelyiségek, közösségi helyiségek, lakások esetében:  már 200 Ft/m2 áron
  • Gépjárművek esetében: 5000 Ft/alkalom

Igény esetén folyamatos fertőtlenítésre is adunk árajánlatot, ebben az esetben időtartamra vetített egyösszegű árajánlattal tudunk szolgálni, felmérést és egyeztetést követően.

Várjuk hívását, levelét, hogy segíthessünk!

fertozes-megelozes

Infekciókontroll, fertőzés megelőzés

Személyes találkozón felmérjük szolgáltatásának, tevékenységének infekciókontroll, fertőzés megelőzés szempontjából jellemző tulajdonságait, és megbeszéljük az Ön Infekciókontroll rendszerének kialakításához szükséges további teendőket, egyeztetjük a rendszert integráló Kézikönyv tartalmi követelményeihez szükséges technikai és eszköz információkat, a tevékenységéhez elengedhetetlen szolgáltatókkal kapcsolatos adatokat.
Megbeszéljük részletesen a tevékenységének “technológiai” lépéseit, kiszűrjük az esetleges hibákat, jelezzük a változtatások szükségességét; mindezt azért, hogy ellenőrzés esetén ne kényszerüljön hátrányos helyzetbe, illetve egy váratlan esemény kapcsán alkalmazkodni, cselekedni tudjon.
Cégünk mindezeket követően elkészíti Önnek a szükséges szabályzati rendszert, kézikönyvet, amely a már működő ellátást integrálja a fertőzés megelőzés érdekében.
Folyamatos kapcsolattartással biztosítjuk a felmerülő változások adaptálását a rendszerhez. biztosítjuk a rendszer jogszabályban előírt idejű (kétévente) felülvizsgálatát, és annak igazolását.

Tisztítás és takarítás technológia, szaktanácsadás

Számtalan területen, szolgáltatásokban (egészségügy, vendéglátás, élelmezés, élelmiszer kereskedelem) speciális takarítási technológiát szükséges alkalmazni. Napjaink komoly kihívás elé állítják már az ipari és egyéb szektorok üzemeltetőit, munkaadóit, alkalmazottait a fertőzés megelőzés területén is, így a különleges tisztítás és takarítási technológiát nem igénylő termelésekben, szolgáltatásokban is létjogosulttá vált az Infekciókontroll szempont rendszere.
A költséghatékony és szakmailag is megfelelő takarítási rendszer kialakítása, a dolgozók egészségvédelme érdekében  tanácsadással állunk rendelkezésére.
Cége, üzlete, tevékenysége környezeti felmérését követően kidolgozzuk az Önnek szükséges takarítási protokollokat, figyelembe véve a napi termelés, szolgáltatás akadálymentes folyamatát. Váratlan esemény (pl. járvány kialakulás, halmozódó megbetegedéssel járó folyamatok) indikálta cselekvési kényszer megoldásában gyors és kifogástalan iránymutatást nyújtunk Önnek, Cégének.

A folyamat során segítünk a technológiához, eseményhez szükséges optimális takarítóeszközök, takarítószerek, fertőtlenítő eljárások, szerek, eszközök kiválasztásában, a védelmi szintek kialakításában.
Igény esetén a tevékenységéhez, váratlan helyzethez adaptált protokollok, utasítások, eljárásrendek szerint oktatjuk a takarítószemélyzetét megfelelő minőségű munkavégzésre, szükség esetén felkészítjük munkavállalóit a kialakult helyzet kezelésére a biztonságos munkavégzés érdekében.

Szaktanácsadás

Új kihívások elé állította az elmúlt időszak a termelések és szolgáltatások körében résztvevőket. Gyors és ijesztő hatások teszik próbára a munkaadókat, munkavállalókat napjaink járványügyi, közegészségügyi eseményei, folyamatai. Jelentős teher egy ilyen helyzetben a termelés, szolgáltatás folytonosságának fenntartása, ehhez szükséges a megfelelő időben kapott és támogató tanácsadás. Mindezek érdekében, ismerve a várható következményeket járványügyi, fertőzésdinamikai, közegészségügyi kérdések, felmerülő problémák esetén gyakorlati szakmai tanácsokkal szolgálunk. 

Engedélyezések kapcsán segítünk eligazodni a kötelezettségek sorában.